Przedszkolaki  z oddziałów z oddziałów 5 i 6- latków w dniu 29 marca przygotowywały dla siebie drugie śniadanie czyli „wiosenne” kanapki. Wiadomo – samodzielnie wykonane, smakuje najlepiej, a pomysłowość w komponowaniu składników na kanapce zadziwiła wszystkich. Zapach szczypiorku i warzyw: sałaty, ogórka, papryki, rzodkiewki unosił się w całej jadalni, co pobudzało apetyt dzieci. Nic więc dziwnego, że kolorowe, bogate w witaminy kanapeczki znikały z talerzyków. Samodzielne przygotowanie śniadania okazało się ciekawą i wesołą , a co najważniejsze – bardzo smaczną zabawą.
Opracowały: Anna Lubera i Urszula Wąsik

k1_Easy-Resize.com k11_Easy-Resize.com k12_Easy-Resize.com k13_Easy-Resize.com k14_Easy-Resize.com kn1_Easy-Resize.comkn2_Easy-Resize.com kn3_Easy-Resize.com kn4_Easy-Resize.com kn5_Easy-Resize.com

Drukuj